Pravilnik portala

Korišćenjem bilo kog dela www.nbaserbia.com portala, automatski prihvatate pravila korišćenja.


Korisnici su u obavezu da redovno čitaju pravilnik korišćenja, te se shodno tome smatra da su učestalim korišćenjem www.nbaserbia.com portala, ili bilo kojeg njegovog dela, u svakom trenutku informisani s aktuelnim pravilima korišćenja koje su razumeli u potpunosti.

Ni jedan deo www.nbaserbia.com portala ne sme se koristiti u nezakonite svrhe, ni za promovisanje istih.

www.nbaserbia.com posetiocima u dobroj nameri obezbeđuje korišćenje sadržaja portala. Svi posetioci i korisnici raspolažu pravom da besplatno koriste besplatne sadržaje www.nbaserbia.com portala, ukoliko poštuju pravila.

Portal www.nbaserbia.com sastoji se uglavnom od vlastitih sadržaja, sadržaja partnera i oglašivača, besplatnih sadržaja, sadržaja kreiranih od strane posetilaca, te ređe ka linkova na spoljne stranice.

www.nbaserbia.com sadržaje objavljuje u dobroj nameri. Sve sadržaje portala koristite na vlastitu odgovornost te se portal se ne može smatrati odgovornim za bilo kakvu potencijalnu štetu nastalu korišćenjem.

Pristup www.nbaserbia.com portalu i svim njegovim sadržajima namenjen je osobama bez starosnog ograničenja osim u slučaju izuzetnog. Pristup sadržajima sa oznakom 18+ dozvoljen je samo punoletnim licima.

www.nbaserbia.com polaže autorska prava na sve svoje sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala, ili neka druga zloupotreba, smatra se kršenjem autorskih prava portala te je shodno tome podložna tužbi.

Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala bez dozvole vlasnika autorskih prava (www.nbaserbia.com, partneri, korisnici...) biće uzeta u obzir kao kršenje autorskih prava i podložno je tužbi.

Ukoliko smatrate da je www.nbaserbia.com povredio Vaša autorska prava, slučaj će biti odmah uzet u razmatranje, a sporni sadržaji će biti uklonjeni odmah po utvrđivanju istinitosti potencijalne primedbe.

www.nbaserbia.com  u izuzetnom slučajevima sadrži linkove na stranice koje nisu deo portala.

www.nbaserbia.com linkove objavljuje s dobrom namerom i ne može se smatrati odgovornim za sadržaje izvan portala.

www.nbaserbia.com će uvek štiti privatnost svih korisnika u najvećoj mogućoj meri.

www.nbaserbia.com se obavezuje da će u dobroj nameri koristiti podatke dobijene od korisnika tokom korišćenja portala, te da privatne podatke neće prosleđivati dalje, niti zlupotrebljavati na bilo koji način. 

www.nbaserbia.com može u skladu sa zakonom prikupljati određene podatke o korisnicima dobijene putem korišćenja portala (isključivo podaci o računaru i podaci o Internet provajderu) ili podatke unešene u postupku registracije. Ove podatke portal će koristiti isključivo kako bi prikupio informacije o korisnicima, sa ciljem poboljšanja kvaliteta portala. Na osnovu tih podataka saznajemo koji su sadržaji najpopularniji među kojom publikom.

www.nbaserbia.com obavezuje se da prikupljene privatne podatke, poput e-mail adrese, imena i prezimena, neće bez dozvole svakog pojedinačnog korisnika prodavati, niti distribuirati, osim demografskih podataka za grupu korisnika bez odavanja privatnih podataka.

www.nbaserbia.com se obavezuje da će štiti privatnost korisnika portala, osim u slučaju teškog kršenja pravilnika portala ili drugih nezakonitih aktivnosti korisnika.

www.nbaserbia.com zadržava pravo da bez bilo kakve najave povremeno promeni ili modifikuje pravilnik. O krucijalnim promenama i dopunama pravilnika može obavestiti korisnike objavljivanjem vesti na ovom portalu.