Rouz objasnio nestanak: Ovo mi se nikada nije desilo

"Imao sam porodičnih problema. To nije imalo nikakve veze sa ekipom ili košarkom", istakao je plejmejker

Bez ulaženja u detalje o tome zbog čega je odsustvovao sa meča protiv Nju Orleans Pelikansa u ponedeljak, plejmejker Njujork Niksa Derik Rouz ipak jeste ponudio generalno objašnjenje novinarima nakon današnjeg treninga. 

Lebron poručio Korveru: Šutiraj svaki put kad dobiješ loptu!

"Imao sam porodičnih problema. To nije imalo nikakve veze sa ekipom ili košarkom. Ovo je bio prvi put da sam se ovako emotivno osećao i jednostavno sam morao da budem sa svojom porodicom", rekao je Rouz

S obzirom da nije obavestio Nikse o svom odlasku, plejmejker objašnjava da su mu prioritet bili majka i porodica, prenosi Al Iannazzone iz Newsday-a. Ipak, dodaje da se kasnije čuo sa zvaničnicima franšize. 

"Takve stvari se dešavaju. Naravno, ja nisam takva osoba. Objasnio sam saigračima da stvarno nisam želeo da ometam tim, pogotovo u ovom trenutku u kojem se sada nalazimo", dodao je Rouz. "Izvinio sam im se ranije i rekao da se više nikada neće ponoviti."

Nikola Jokić ispred Karmela i Ajversona, najbolji u istoriji Nagetsa

"To nisam bio ja. Ovo mi se nikada ranije nije desilo", istakao je nekadašnji "general" Čikago Bulsa. 

Njujork Niksi su kaznili Rouza zbog njegovih postupaka, ali nisu odlučili da ga suspenduju. Očekuje se da će biti sa ekipom na meču protiv Filadelfije Seventisiksersa. 

 

 

 

autor: Borislav Đilas

izvor: NBA Serbia