• 25. maj 2014. | 14:53:09

Čikago, Storm i Minesota lagano do pobede

U WNBA ligi sionć je odigrano tri meča

Na rasporedu WNBA lige bila su tri meča, u Vašingtonu je bio najinteresantiji meč između Vašington Mistiksa i Sijetl Storma. Pored tog meča igrali su se mečevi između Atlante Drima i Čikago Skaja i u Mineapolisu između Minesote Linksa i Nju Jork Libertija.

Nju Jork je meč izgubio rezultatom 87-82. Za Minesotu najbolja je bila Maja Mor, koja je 2 putala osvojala prsten, sinoć je postigla 30 poena, 3 skoka, 2 asistencija i 2bloka, a Lindsaj Valen je dodala 21 poen. Maja Mor je igračica dana.

Tim iz Čikaga, Skaj je dobio bitku protiv Atlante Drima. Ekipa Čikago Skaja je ovom pobedom nastavila dominaciju u WNBA ligi i ima skor 4-0. Erika de Suza je postigla dabl-dabl učinak sa 18 poena i 12 skoka, ali to nije bilo dovoljno za pobedu Atlante. Najbolja na terenu bila je Elena Done sa 27 poena. A Alie je imala izvanredan šut za tri poena, 3 od 5, za ishod od 13 poena.

U Vašingtonu je utakmica bila izuzetno napeto sve do treće četvrtine, koju je Storm dobio 29-19. Vašington nije imao snage da preokrene rezultat. Najbolji u redovima Sijetla bila je Su Bird sa 16 poena, uz šut iz igre 5-14. U Mistiksima izvanredan šut iz igre je imala Ema Meseman 6 od 9, postigla je 12 poena.

 

 

autor: M .M.